Maatje op Poten

Maatje op Poten

 

In 2017 ben ik gestart met Maatje op Poten vanuit mijn eigen ervaring en daarvoor gevolgde opleidingen. Zelf heb ik gemerkt hoeveel een hond kan betekenen wanneer je niet lekker in je vel zit en niet functioneert zoals je zou willen. Hoe mooi dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken! Mijn eigen verhaal kun je lezen op mijn website (onderaan vermeld). Hier vind je ook de door mij gevolgde opleidingen en cursussen.
Eind 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met stichting SAAC, en begeleid ik als coach kinderen en volwassenen bij het opleiden van hun eigen autismebegeleidingshond. Het voortraject en het selecteren van een geschikte hond hiervoor zijn belangrijke onderdelen.
Naast het trainen en selecteren van de hond bied ik begeleiding als autismecoach. Krachtgericht en vraaggericht werken staan hierbij centraal. We kijken naar waar je tegenaan loopt maar vooral naar waar de mogelijkheden liggen en hoe iemand weer tot ontwikkeling kan komen. Hierbij wordt de hond waar mogelijk ingezet. Mijn eigen hond Jip kan hier ook een rol in spelen. Jip zet ik ook in bij weerbaarheidstraining voor kinderen en jongeren.
Ik ben werkzaam in het oosten van het land.
Meer informatie over mij en Maatje op Poten is te vinden op www.maatjeoppoten.nl

 

Contactgegevens

Stichting SAAC
Postbus 898

4600AW Bergen op Zoom

info@stichtingsaac.nl

 

Volg ons

Gastenboek

 • Poulien:
  In 2009 kregen we Roef. “Toevallig” zo’n hond die eruit... »
 • Tim Landa:
  Heey ik ben Tim Landa en heb een hulphond van... »
 • Marlies en Olivier:
  Als kind leek er met mij niet veel aan de... »
 • Floortje:
  Al lang zoeken we naar manieren en oplossingen om onze... »
 • Anique:
  Hoe kwamen we tot Maya Anique was goed 4 jaar... »
 • Julisca:
  Een voorbeeld van het Bonhoeffer College wat Indy daar bereikt... »
 • SAAC:
  We hebben een zoon met autisme. Allerlei hulp geprobeerd, echter... »
 • Angela:
  Wij zijn een gezin bestaande uit vier personen. De ouders:... »
 • Guy Midavaine:
  Juni 2015, Al sinds geruime tijd is Mariolein van HVA... »
 • Veronique:
  Waarom een hulphond voor autisme? Via social media lazen we... »
 • Tim en Bolt:
  Hallo IEDEREEN van stichting saac!!!!! heel erg bedankt voor de... »